XL Workshop 2017 està a l’altura!

L’organització d’un esdeveniment és, per si mateix, un gran repte. Quan en són destinataris els professionals dels esdeveniments, llavors el repte és doble. D’aquí la importancia de les cites sectorials, que contribueixen a estrènyer els llaços entre els operadors MICE i acostumen a sorprendre els participants amb novetats o idees que no deixen indiferent ningú.

Amb aquest objectiu, a principis de març es va dur a terme a Barcelona l’XL European Workshop 2017, una intensa jornada de treball que reuneix anualment representants dels principals venues del continent amb les societats mèdiques responsables dels congressos més grans. En aquesta ocasió, la gastronomia es va convertir en el fil conductor destinat a crear un esdeveniment i experiencia únics.

La part professional de l’esdeveniment es va concretar en nombroses reunions one-to-one, una trobada educativa a càrrec de la reconeguda xef Carme Ruscalleda (3 estrelles Michelin), una sessió per a la interacció i un tancament-resum. La part social es va convertir en l’extensió natural de les ganes d’intercanvi que es van respirar al workshop, amb visites a llocs icònics de la cultura culinària de Barcelona.

Amb la col·laboració del Barcelona Convention Bureau, l’esdeveniment es va convertir en un èxit i, per descomptat, va deixar bon gust de boca entre els participants..

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada