IMG_1255

Una experiència com Espigoladors

El passat dia 5 de juny, va ser el dia mundial del Medi Ambient, el dia en què les persones haurien  de realitzar una bona acció pel planeta terra. Per aquest motiu, els nostres companys del CCIB, van realitzar la seva primera sortida amb Espigoladors, una organització sense ànim de lucre que lluita contra el malbaratament alimentari, a la vegada que col·labora amb persones en risc d’exclusió social d’una manera transformadora, participativa, exclusiva i sostenible.

També ajuden a reduir el malbaratament alimentari aplicant una solució coherent amb el medi ambient i l’entorn social. D’aquí va sorgir un projecte anomenat Im-perfect, la primera marca a l’estat espanyol que fabrica i comercialitza productes alimentaris dels excedents, fruita o verdura defectuosa. Amb aquesta acció, vam participar en l’espigolament de patates d’un camp de conreu situat a la zona de Mataró.

La jornada la va organitzar VistaPrint i 22@, dues empreses molt compromeses en accions socials i amb el medi ambient. Una experiència per retrobar-se amb la natura  i els aliments que aquesta ens ofereix. Quan vam arribar al camp de patates, els organitzadors ens van fer una petita introducció de com aniria la jornada.

Un peto, uns guants, una aixada i moltes ganes! Aquestes van ser les eines necessàries i imprescindibles per realitzar la jornada d’espigoladors de patates. L’activitat es va desenvolupar durant tot el matí i, entre tots, vam recollir un total de 2 tones de patates; 1 tona es va lliurar a Càritas i la resta a bancs d’aliments per ajudar a totes les persones que ho necessiten.Una nova acció del CCIB per a la contribució amb el Medi Ambient.

Perquè tots podem aportar el nostre granet de sorra!

                  

 

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada