M&IT Awards 2016 (2)

Un premi dels nostres companys de professió, la millor recompensa

MIT_industry_awards_2016_BLACK

El M&IT silver award que va rebre el CCIB en la categoria de millor palau de congressos fora del Regne Unit (Best Overseas Conference Centre) és, sens dubte, una dolça gratificació. No només perquè vam competir amb centres de ciutats del nivell d’Amsterdam, Dubai, Berlín, Mònaco i Dublín, sinó perquè són els propis professionals del sector (organitzadors d’esdeveniments del Regne Unit) qui realitzen les seves votacions amb independència i basant-se en els seus coneixements.

En la gala de lliurament dels premis M&IT 2016, que es va celebrar a Londres el 26 de febrer passat, es va destacar l’òptim nivell de les instal·lacions del CCIB, la seva àmplia gamma de serveis i la capacitació dels seus professionals. Marc Rodríguez, el director general, va voler agrair el premi perquè

suposa el reconeixement dels organitzadors internacionals a l’esforç diari de tot l’equip per assolir l’excel·lència en els nostres serveis.

M&IT Awards 2016

Amb molt de prestigi en el sector MICE, els premis M&IT distingeixen anualment en les seves diverses categories les empreses més rellevants en l’àmbit del turisme de negocis (aerolínies, centres de congressos, hotels, agències d’organització d’actes, convention bureau…) i el seu sistema de valoració de les candidatures els atorga prestigi internacional.

La plata al millor centre de congressos arriba al CCIB en un moment de resultats i previsions molt positius per al centre ja que va tancar el 2015 un dels millors exercicis de la seva història, amb 111 esdeveniments acollits i un volum de negoci de 29,8 milions d’euros, un creixement del 3% respecte a l’any anterior.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada