Galeria 1

Últim quadrimestre de 2019 amb més de 30 esdeveniments al CCIB

Més de 30 esdeveniments i 65.000 assistents. L’últim quadrimestre de 2019, entre setembre i desembre, arriba al CCIB amb grans cites internacionals, on destaquen sobretot els congressos mèdics i científics, així com els relacionats amb les tecnologies de la informació (IT) i els espectacles a l’Auditori Fòrum CCIB.

L’activitat al CCIB no s’ha aturat, tampoc a l’estiu. Després d’acollir a l’agost la conferència Goldschmidt 2019, el congrés de geoquímica més gran del món amb més de 3.500 científics, investigadors, docents i estudiants,  aquest setembre arrenca amb importants cites com el congrés mèdic de la Societat de Radiologia Cardiovascular i Intervencionista d’Europa (CIRSE), amb més de 6.500 assistents. Durant el que queda de l’any, també s’espera el congrés de l’Associació Europea de Medicina Nuclear (EANM), amb més de 6.000 participants; la Conferència Mundial de Mamífers Marins (WMMC); una nova edició d’InteriHotel, el principal esdeveniment especialitzat en interiorisme i decoració d’hotels; o la vuitena edició al CCIB del Gartner ITxpo Symposium, una de les grans trobades d’analistes IT, entre molts altres esdeveniments.

Els espectacles també tindran un lloc destacat amb concerts a l’Auditori Fòrum CCIB com el del músic francès Yann Tiersen, conegut per la banda sonora de la pel·lícula “Amélie” i que presentarà a Barcelona el seu nou disc “All”; el recentment anunciat concert del britànic James Blake per presentar el seu quart disc “Assume Form” o el concert Assasin’s Creed Symphony amb orquestra i cors simfònics dels temes més emblemàtics de la saga d’Ubisoft, entre altres.

Consulta aquí el calendari d’esdeveniments

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada