CCIB_Trailwalker17a

Suma’t als 100 km de dur esforç per lluitar contra la pobresa

El Xavier, el Joan, el Daniel, l’Alfredo, el Yann i el Philippe, companys de feina al CCIB, han assumit el repte: completar el recorregut de l’Oxfam Intermón Trailwalker a Girona, el desafiament solidari i esportiu més gran del món per equips. I tot per una bona causa: tots els fons recaptats es destinaran a projectes de desenvolupament, acció humanitària, comerç just i sensibilització per eradicar la injustícia i la pobresa.

El proper 1 d’abril, el CCIB al complet estarà implicat i animant els esforçats atletes que cobriran la distància que separa Olot de Sant Feliu de Guíxols. Seguint amb el seu compromís social, el centre farà l’aportació necessària per a participar a la prova i, a més a més, doblarà la quantitat total dels donatius que facin els seus col·laboradors a títol personal. D’aquesta manera, es reconeix l’esperit solidari i el repte es veurà recompensat per duplicat.

Si vols contribuir a la causa, el procediment per a fer les donacions és molt simple: només has d’accedir a aquest enllaç, triar la quantitat i omplir les teves dades personals.

L’equip del CCIB, format per quatre corredors i dos membres de suport, donarà el millor de si i la seva entrega a la carrera serà màxima. No obstant, més enllà de l’esport, la millor recompensa serà recaptar fons perquè cada dia més persones surtin de la pobresa.

Felicitats per la iniciativa i molts ànims als companys!

Vols saber com li ha anat a l’equip del CCIB? Visita la galeria.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada