El sector MICE es cita a la Sunset Party del CCIB

Un any més, la Banquet Hall i les seves espectaculars vistes al Mediterrani van acollir l’afterwork més esperat de la temporada. La Sunset Party 2016 va reunir en un ambient distès a més de 600 persones d’empreses, DMCs, OPCs, agències, entitats locals, empreses de serveis professionals… i amics. Vols veure el photocall?

Les característiques de la sala, un dels espais més singulars de Barcelona, amb 1.665 m2 diàfans i una envejada terrassa, permeten deixar volar la imaginació i assegurar la comoditat dels assistents, que es van animar a explorar-ne cada racó.

Precisament, com que un dels somnis més recurrents dels nostres temps és viure en un planeta més net, el leitmotiv de l’esdeveniment va ser la sostenibilitat. Per aquest motiu, els organitzadors van insistir a reutilitzar materials (reciclables en la seva majoria) per a la decoració, utilizar ingredients de proximitat a l’F&B i, en general, apel·lar als sentits dels assistents, la millor manera de connectar novament amb la Mare Terra.

La festa va voler contribuir a la defensa del medi ambient

Sense renunciar al component lúdic de la vetllada, en la mesura del possible, el CCIB va destacar el seu compromís mediambiental i, de manera coherent, el va integrar en la decoració i la proposta gastronòmica. Hi va haver experiències sensorials relacionades amb la naturalesa més pura (des de la germinació de les flors al pas dels assistents mitjançant video-projeccions, fins a la pantalla gegant amb imatges de cascades i paisatges naturals) i decoració responsable (un enorme arbre d’alushape i planta penjant natural va presidir la sala, on també hi havia barres de palets i fusta o moqueta reutilitzada d’esdeveniments anteriors). El servei de restauració també es va basar en productes de proximitat: vi de la cooperativa l’Olivera, mongetes del Ganxet, tomàquets de Montserrat, costella de Girona, calamars de Vilanova…

A la vegada, va ser un esdeveniment neutre en carboni, ja que el CCIB va posar en marxa el càlcul de les emissions de CO2 que es van generar i que s’han compensat en un projecte ubicat a Brasil que substitueix la fusta nativa procedent de la zona Amazònica per biomassa renovable utilitzada a la indústria de la ceràmica.

Sens dubte, amb un desplegament sense precedents, en la seva setena edició la Sunset Party va situar novament el llistó més amunt. Ho demostren el photocall i els somriures dels assistents.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada