ccib_yoga

El secret del CCIB per estar en forma en el sector MICE

La responsabilitat d’oferir el millor servei en moments clau i únics (aquí i ara) i l’estrès de saber que tot ha d’estar a punt “per al dia D” obliguen als professionals MICE a mantenir la ment clara a cada instant. Fins i tot a ser capaços de córrer els 100 metres llisos en temps rècord. Al CCIB hem trobat un mètode infal·lible: combinar hàbits saludables amb l’esport.

ccib_runningEl comitè d’esports del CCIB es va crear el 2015 aprofitant l’afició d’alguns dels seus treballadors. El seu objectiu inicial va ser contribuir a tenir cura de la salut durant llargues jornades laborals, però ràpidament es va revelar com un espai idoni per reforçar els llaços entre companys. La primera activitat programada van ser les sessions setmanals de running i aviat l’oferta es va ampliar amb el ioga. D’aquesta manera, la sala que el dia anterior es dedicava a una convenció pot convertir-se el dia següent en una improvisada sala de meditació.

Aprofitant el bon temps de Barcelona, a la primavera algunes sessions de ioga van passar als jardins exteriors del CCIB. La seva ubicació, davant del mar, va condicionar la següent evolució del comitè d’esports: els entrenaments i un torneig de vòlei platja que és l’enveja d’altres organitzacions del sector i de la zona. I, també a l’aire lliure, es va crear fa un any una modalitat autodenominada “caminar deprissing” que combina la marxa atlètica amb escales i altres obstacles que ajuden a tonificar els músculs.

Beneficis de l’esport

En aquests quasi dos anys d’existència, cada vegada són més els col·laboradors del CCIB que s’han unit al comitè d’esports, conscients dels incomptables beneficis que la seva pràctica aporta per a la salut i el benestar. Des d’endarrerir l’envelliment i millorar la tonificació general del cos (musculatura, circulació, flexibilitat, coordinació…) fins a millorar l’autoestima i eliminar l’estrès. En definitiva, la millor posada a punt per a organitzar els esdeveniments més increïbles!

ccib_voley_playa

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada