CCIB-Gartner2017-01

Saps que el 2017 el CCIB va superar el seu rècord d’esdeveniments?

“Un bon any”. Tothom coincideix a qualificar el 2017 com un exercici positiu que, a més, marca una tendència molt optimista per al futur. Les dades així ho avalen: els 122 esdeveniments celebrats l’any passat al CCIB van superar, amb distància, els 112 de 2016 i fins i tot els 113 de 2014 (el màxim històric fins aleshores). També el volum de negoci es va situar en la línia ascendent dels últims anys i els organitzadors d’esdeveniments que repeteixen al centre són ja més de la meitat dels clients, la qual cosa mostra una elevada satisfacció i assegura una activitat recurrent.

Sens dubte, un dels protagonistes de l’any va ser l’èxit de Gartner Itxpo Symposium, que va rebre 9.500 assistents (un 17% més que el 2016), superant totes les previsions i convertint-se en la convenció més gran que ha acollit el centre des de la seva inauguració. També en el mercat corporatiu (que concentra pràcticament el 40% del negoci), van destacar KingfoMarket (1.600 assistents), CineEurope (2.000 assistents i 113 expositors a la seva sisena edició consecutiva al CCIB), Eurofinance (2.100 assistents) o la presentació europea d’una nova línia de cotxes de BMW.

En l’àrea congressual (22% del negoci), el CCIB es manté com a referent per a les grans cites internacionals mèdiques i científiques. Durant 2017, ECCO (6.300 experts en Digestologia), ESOT (3.500 experts en transplantaments), ICN (8.000 experts en Infermeria) i Euretina (4.900 experts en Oftalmologia) van ser els congressos amb més inscripcions.

Fires com Advanced Factories (9.000 assistents), Architect@Work (2.300 assistents), Security Forum (6.700 assistents), InteriHotel (4.500 assistents) o Magic Internacional (9.000 assistents) van escollir la sala polivalent del CCIB per la seva versatilitat i flexibilitat. Alhora, els principals programadors musicals de l’escena cultural van optar per l’Auditori Fòrum. El balanç: 16 espectacles acollits (Miguel Bosé, Ara Malikian, Diana Krall i Sweet California, entre altres) i seu de la cerimònia dels Premis Gaudí.

Satisfacció i qualitat, la clau

Aquest historial suposa la prova evident de la consolidació d’un model de gestió d’èxit, clarament orientat al servei i a la satisfacció del client, però alhora fermament compromès amb el respecte al medi ambient i la millora de l’entorn social. En són bona mostra els dos reconeixements rebuts el 2017: el premi d’or M&IT al Millor Centre de Convencions International, concedit per primera vegada a un centre espanyol pels professionals del sector britànics, que se suma a la plata i al bronze aconseguits en edicions anteriors, i el guardó Barcelona Sustainable Tourism a les Bones Pràctiques en l’Eix de la Sostenibilitat Social, atorgat per Turisme de Barcelona en ocasió de la primera edició d’aquests premis, pel recolzament del CCIB al projecte de futbol sala infantil i juvenil, inclusiu, multicultural i de valors que està desenvolupant la Fundació Trinijove.

Sens dubte, 2017 va ser un any rodó!

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada