_CCI5922

Sant Joan de Déu recapta 76.950€ al CCIB contra el càncer infantil

Dijous 7 de març. Cau la nit rere les finestres de la Banquet Hall del CCIB amb les espectaculars vistes al mar. Dins, la sala vesteix de gala, preparada per rebre més de 300 persones de 50 empreses. Ens uneix un acte molt especial, la segona edició “d’empreses amb valor per la infància” organitzada per l’Hospital Sant Joan de Déu a favor del projecte del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, amb una temàtica que reflexionarà sobre la salut dels nens com a dret universal. Els diners serveixen per tractar a nens i nenes amb càncer, sense recursos econòmics, procedents de països on els hi es impossible trobar la cura.

El sopar solidari, ofert en la seva totalitat per el CCIB (espais, personal i sopar del nostre equip de F&B), va aconseguir recollir 76.950 euros que aniran íntegrament a l’ajuda de nens de tot el mon. El gran treball de l’hospital va quedar present amb la presentació del Douglas, el primer nen tractat d’una retinoblastoma gracies a les donacions rebudes a la campanya #paralosvalientes. Com a persona valenta, la Candela, la jove que va deixar la sala emocionada i en peu amb la seva impactant historia. En especial, es important conèixer més sobre el projecte de la conegudes “Pulseras Candela” accedint aquest enllaç.

Abans, el nostre director general, Marc Rodríguez, va dedicar una paraules de benvinguda a tothom recordant que, des de el 2004, hem aconseguit 32 esdeveniments relacionats amb el càncer amb més de 85.000 professionals. Va dir també, que hem presentat candidatura conjuntament amb el Barcelona Convention Bureau (BCB) per acollir el 2022 el congrés pediàtric de càncer, que aquest any es celebra al nostre centre de GL Events a Lión.

Tot i això , “el que fem nosaltres no és suficient per a que els congressos vinguin aquí”, va comentar Rodríguez dirigint-se a els assistents. Arriben “ pràcticament per vosaltres”, els que estan relacionats amb el nostre sistema sanitari, “un dels millors del món”. “El mèrit es de las persones que es treballen cada dia a els hospitals, a la universitat, a els centres de dia atenent a les persones que pateixen aquesta malaltia”. Així doncs, comparant el que fem nosaltres amb el que fan aquests nens cada dia i que es mereixen tot, es molt poca cosa”.

Per això , el director general del CCIB va anunciar la voluntat de que el sopar “Empreses amb valor per la infància” s’arribi a convertir en una tradició i torni a celebrar-se al nostre centre: “Per nosaltres no quedarà, tot el que nosaltres puguem fer, ho seguirem fent, i tot el que la gent pugui fer, ho seguirem fent”.

    

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada