GL_worldwide

El referent del MICE viatja sense passaport

Vivim en un món globalitzat, només cal mirar al voltant: a Barcelona i a Kuala Lumpur estan de moda les mateixes sabatilles esportives, es mengen hamburgueses amb carn del mateix origen, triomfen les mateixes sèries i s’inverteix en els mateixos fons d’inversió. És un fet fàcilment constatable i, en gran mesura, ens fa la vida més fàcil. Al MICE, un sector “viatger” per definició, els protagonistes del mercat solen tenir abast internacional i, com en el cinema, els actors principals són grans estrelles de dimensió còsmica.

Líder europeu en la gestió d’espais i logística de grans esdeveniments, GL Events és un dels principals exponents de com l’expansió a diferents països estratègics (20, en concret) ha constituït una potent xarxa integrada que reforça la projecció del turisme de negocis i la seva consolidació com a motor de l’economia. Les xifres parlen per si soles: compta amb 4.000 treballadors, rep 12 milions de visitants i expositors, va registrar un volum de negoci de 953,8 M€ el 2017 i opera 40 espais per a esdeveniments (el CCIB entre ells).

Amb seu a Lió, GL events cotitza a la borsa de París i compta amb tres línies de negoci. Live té una dilatada experiència en serveis logístics i estructures temporals per a prestigioses cites esportives i d’altres àmbits a nivell internacional. Exhibitions gestiona més de 250 salons professionals en propietat. I Venues disposa de palaus i centres de congressos, parcs d’exposicions i sales multifuncionals que sumen 1.200.000 m2 de superfície. Ni més ni menys.

Un còctel guanyador

Més enllà dels grans nombres, què aporta un partner global com GL Events? D’entrada, presència en 25 destinacions top del turisme de negocis (com París, Brussel·les, La Haia, Londres, Istanbul, Ankara, Xangai, Sao Paulo o Rio de Janeiro) amb espais diferents, és a dir adaptables a tot tipus d’esdeveniments o necessitats (de 10 a 10.000 persones, per exemple). A més, el grup compta amb una gamma interminable de serveis addicionals per a cada projecte i anys d’experiència. Però, potser, un gran avantatge és poder disposar d’un contacte únic que pot gestionar la relació en tots els aspectes i a tot el món. Mai abans havia estat tan fàcil organitzar un esdeveniment… aquí o a qualsevol altre racó del planeta!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada