Auditorio 3

Prenguin nota de l’agenda de concerts i… Que comenci l’espectacle!

Tradicionalment, els grans concerts de la música tenen lloc a Barcelona, una de les principals localitzacions turístiques i culturals de referència al sur d’Europa. Per aquesta raó, les gires musicals de concerts multitudinaris inclouen la ciutat a les seves agendes, i es fan a espais de primer ordre que poden acollir a un gran número de públic. L’Auditori Fòrum, entre altres característiques, és el més gran en capacitat de la ciutat (3.048 butaques), així que any rere any la seva programació d’espectacles és més variada.

Després d’un inici d’any amb reconeguts artistes internacionals- com Sweet California, Steven Wilson i Joe Satriani-, però també cap de cartellera de la música espanyola- com Sergio Dalma, Rosario o Ismael Serrano-, continua un any de concerts i èxits.

El protagonista del mes de maig va ser el Primavera Sound, un dels festivals de recorregut més llarg a Barcelona i de gran influència per la qualitat de la selecció d’artistes. Tot i que a l’estiu, s’aprofita el clima benèvol, molts espectacles musicals es traslladen a recintes a l’aire lliure, Paco Candela ha trobat a L’auditori Fórum un perfecte lloc adaptat a la profunditat dels seus fandangos, tangos, sevillanes o rumbes i més adequat al seu Art flamenc.

Un final de 2018 complert de concerts

L’últim trimestre de l’any coincideix amb la temporada alta del món musical. L’auditori Fórum del CCIB no serà menys i per això acollirà espectacles de diferents estils amb un denominador comú: la música de qualitat. A l’octubre Los Secretos celebraran el 40 aniversari de carrera musical amb una única gira de 6 concerts a la geografia espanyola, tota una generació espera la seva tornada al directe. Novembre serà testimoni de GospelFest, un esdeveniment solidari en forma de concert participatiu amb un cor de 1.000 veus, Tot un repte!

I tancarem el 2018 amb diferents cites musicals, que ficaran la guinda a un any excepcional. Games & Symphonies repassarà bandes sonores de videojocs més populars, en un format multimèdia que sorprendrà els assistents. També Pica-Pica i Cantajuegos, destinats al públic infantil i jove, són capaços de generar l’admiració més gran. Però si parlem de mítiques figures ninguna com Joan Manuel Serrat, un dels cantautors més aclamats i destacats de la cançó espanyola, llegenda d’una època.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada