CCIB_SustainableTourism01

Un nou reconeixement de la mà de Barcelona Sustainable Tourism

Tot i que estem acostumats a associar la sostenibilitat només amb el medi ambient, hi ha dues àrees més en què el mateix concepte adquireix una notable importància: l’àmbit econòmic i el social. És precisament en aquest últim camp on el CCIB, una vegada més, acaba d’obtenir un reconeixement. En la primera edició dels seus premis al turisme sostenible, Turisme de Barcelona ha entregat el de bones practiques en l’eix de la sostenibilitat social al CCIB pel seu impuls a l’escola de futbol social de la Fundació Trinijove.

Durant la jornada Business with Social Value, que es va dur a terme el passat 20 de desembre, el director general de CCIB, Marc Rodríguez, va recollir el guardó destacant “l’encomiable labor que realitza Trinijove i el ferm compromís del centre en el seu entorn social i amb les accions destinades a millorar la qualitat de vida dels que més ho necessiten”. La seva perseverància queda palesa amb la seva pertinença al Barcelona Fòrum District, entre altres iniciatives.

El futbol com a eina d’inclusió laboral i social

El jurat ha atorgat el premi al CCIB pel suport als nou equips de futbol inclusiu dels barris de la zona nord de Barcelona. En total, el projecte inclou 120 joves de famílies en risc d’exclusió social, amb edats compreses entre els 6 i els 23 anys.

L’Esport Rei no és una qüestió restringida a les estrelles protagonistes de les grans lligues: la seva pràctica en entorns desafavorits és sovint un mitjà per superar aquestes situacions no desitjades. Els nois i noies dels equips de Trinijove hi han trobat valors com la responsabilitat, el respecte, l’amistat, el compromís, la solidaritat i el treball en equip entre companys i rivals. A més a més del creixement personal, la finalitat de l’iniciativa és transformar l’entorn social en què viuen.

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada