portad

Marc Rodríguez, reelegit com a membre del Comitè Executiu de l’APCE

El nostre director general, Marc Rodríguez, ha estat reelegit com a membre del Comitè Executiu de l’Associació de Palaus de Congressos d’Espanya (APCE) en l’Assemblea General celebrada el passat 22 de gener a IFEMA (Madrid), coincidint amb la Fira Internacional de Turisme (FITUR). 

L’organització ha renovat l’equip directiu després de finalitzar el procés electoral iniciat  el 20 de desembre. Durant l’assemblea, els directors i responsables de palaus de congressos van ratificar per unanimitat al nou equip directiu, presidit per Iker Goikoetxea, director-gerent del centre Kursaal de Sant Sebastià. La resta del Comitè Executiu el formen el vicepresident i la secretària general, Javier Lacunza Arraiza (director gerent de BALUARTE, a Navarra) i Belén Mann Cerdeira (directora de Convencions d’IFEMA), i com a vocals el nostre director general, Marc Rodríguez, al costat de Yolanda de Aguilar Rosell (directora del Palau de Fires i Congressos de Màlaga, FYCMA), Sylvia Andrés Guilló (directora gerent del Palau de Congressos de València) i Carlos García Espinosa (director del Palau de Congressos i Exposicions de Càdis).

L’APCE es va fundar el 1995, ara fa 25 anys, amb 21 recintes associats. En l’actualitat està formada per 32 palaus de congressos amb nous reptes al davant per impulsar el sector i actuar com a eix vertebrador del turisme de congressos i reunions. El nou president de l’Associació va destacar que “les seus que conformem APCE acollim els esdeveniments més importants d’aquest país i aquesta associació ha d’estar a l’altura d’aquesta realitat”.  En aquest sentit, alguns dels objectius estratègics del nou equip directiu seran potenciar la representativitat de l’APCE en la indústria de reunions i esdeveniments, promoure el desenvolupament professional dels equips dels centres membres i reforçar els estudis i investigacions sobre el sector.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada