CCIB_MICE2017_a

Les 10 cites que no et pots perdre el 2017

Si els esdeveniments formen part de la teva vida i vols estar al corrent del que es mou al sector MICE, no hi ha temps a perdre. Obre l’agenda i pren nota! Aquests són els places to be:

  1. PCMA Convening Leaders. Austin, 8-11 de gener. Un programa de meeting design, tendències tecnològiques, gestió estratègica d’esdeveniments i negociació fa que cada any, més de 4.000 líders del sector es desplacin als EUA. Quin rumb prendrà el món de les convencions?
  2. M&IT Awards. Londres, 3 de març. Convertit en un formiguer amb la concentració per metre quadrat de responsables del sector més gran que et puguis imaginar, el Battersea Evolution acull cada any l’entrega dels òscars del món de les reunions, els esdeveniments i el turisme de negocis. S’admeten apostes.
  3. MPI EMEC. Granada, 5-7 de març. La principal associació de professionals MICE és el punt de trobada d’una comunitat dinàmica amb una infinitat d’oportunitats de negoci esperant-te. La seva reunió anual és al març i el MPI World Education Congress (Las Vegas), al juny.
  4. M&I Forums. A París (Spring, 28 de març – 1 d’abril), Sevilla (Summer, 27 de juny – 1 de juliol) o Dubai (Autumn, 30 d’octubre – 1 de novembre), parlar de M&I és fer referència a un must. En aquestes reunions, i en qualsevol de les altres que organitza, Big Worldwide demostra el seu coneixement sobre MICE i promet una experiència inoblidable i fructífera. Troba-hi els contactes que necessites.
  5. Associations World Congress. Viena, 2-4 de maig. La conferència més gran per a empleats i responsables d’organitzacions professionals, científiques i comercials d’Europa, amb més de 400 delegats, celebra el seu desè aniversari. Bufarem junts les espelmes?
  6. IMEX. Frankfurt, 16-18 de maig. Si ja vas anar a Las Vegas, saps què t’espera. Prepara’t per conèixer en primera persona formats innovadors, noves tendències i, el més important, a futurs clients. Llença’t a participar en les seves activitats de networking.
  7. AIPC Annual Conference. Sydney, 2-5 de juliol. Més de 175 centres líders, 57 països, més de 900 directius… Per estar a prop dels palaus de congressos de referència i descobrir les seves noves idees, inspira’t en aquesta trobada a Austràlia.
  8. IMEX. Las Vegas, 10-12 d’octubre. La gran cita anual americana per prendre el pols al sector MICE. Una ocasió ideal per reunir-se amb agències, associacions, empreses i meeting planners dels EUA.
  9. ICCA Congress. Praga, 12-15 de novembre. Tot i que a l’abril es durà a terme la reunió de l’ICCA Iberian Chapter (Madeira), la trobada anual no arribarà fins a la recta final de l’any. El seu abast global la converteix en una cita destacada que, a més a més, es complementarà amb accions formatives de gran interès per als professionals.
  10. IBTM World. Barcelona, 27-29 de novembre. Abans d’acabar l’any, el sector MICE torna a Barcelona, que acull novament la fira més important del món dedicada a la indústria de viatges de negocis, congressos i incentius. I, a més, en una ciutat d’excepció.

Com pots veure, t’espera un any mogut, així que treu la teva targeta de viatger freqüent i comença a sumar milles amb les teves reserves.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada