La Sunset Party Homenatja Barcelona i els 15 anys del CCIB

Quinze anys d’història del CCIB i 10 anys de la festa més emblemàtica del sector a Barcelona. La Sunset Party va arribar el passat 11 de juliol a la seva desena edició carregada de simbolisme per donar la benvinguda a un nou estiu. La Banquet Hall, la sala més especial i singular del CCIB amb les seves magnífiques vistes a la mediterrània, va ser l’escenari ideal per tornar a reunir 700 convidats, entre ells el doctor Bonaventura Clotet, padrí de la festa. Al seu costat, empreses del sector, agències, entitats locals, institucions, actors… van viure una nit que entre tots es va convertir en màgica i plena de sorpreses.

Màgica perquè, aquest 2019, el CCIB compleix 15 anys d’activitat a Barcelona i, com no podia ser d’altra manera, la temàtica va girar al voltant de la història del CCIB i va suposar un homenatge a la ciutat. L’entrada, a través d’un “túnel del temps”, donava accés a la Banquet Hall, decorada simulant un mercat típic modernista de Barcelona. Era l’afterwork més esperat de la temporada que, en la desena edició, va tornar a comptar amb un exquisit assortiment gastronòmic. Receptes innovadores d’inspiració estiuenca, combinat amb les millors carns i peixos, juntament amb una barra amb infinitat de formatges i extraordinaris dolços van ser els elements estrella que, un any més, van tornar a sorprendre a tots.

Una festa amb ànima social

El CCIB ha tornat a posar l’accent amb el seu compromís amb les persones i doblarà l’aportació que realitza a la Gala de la Sida de la Fundació “Lluita contra la Sida”, fins als 12.000 euros. Igualment, per cada assistent a la festa, el CCIB es va comprometre a fer una donació a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona (HSJD), que en total serà de 3.000 euros.Una nit única que els assistents van compartir amb actors com Peter Vives, Ivan Labanda i Marc Clotet o l’actriu Agnès Busquets, entre d’altres, que no es van voler perdre la festa de l’estiu i van brindar pel 15 aniversari del CCIB a la ciutat de Barcelona.

Torna a viure la nit de la Sunset Party aquí.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada