Galeria 1

La primavera portarà 74.000 delegats i visitants al CCIB

Primavera a Barcelona és sinònim de color, de flors i de blau del mar, més blau passat ja el canvi horari. Amb més hores de llum arriben també les primeres temptacions per fer la primera capbussada, i els congressistes i visitants ho saben. Per això, la primavera (com la tardor) és una època amb una gran activitat al nostre centre i, alhora, contribueix a desestacionalitzar el turisme a la ciutat. Sabíeu que el 30% dels esdeveniments que acollim al CCIB tenen lloc durant la primavera?

L’agenda s’estreny, aturada de Setmana Santa al mig, amb una intensa activitat. Fins al 21 de juny (quan donarem la benvinguda a l’estiu) ens esperen 29 esdeveniments que portaran a 75.000 delegats i visitants, generant més de 185.000 pernoctacions en hotels de Barcelona.

Entre els 29 esdeveniments primaverals, repartits gairebé a parts iguals entre nacionals (54%) i internacionals (46%), destaquen els del sector de la Tecnologia de la Informació, com la trobada “One Team Extension” d’Autodesk o la gran conferència sobre Java (JBCNConf) que reunirà prop d’un miler de programadors de tot el món.

Els sectors mèdic, farmacèutic i científic també tenen un gran pes en l’agenda, amb grans cites com el congrés de l’Associació Europea de Farmacèutics Hospitalaris (EAHP) amb 3.700 professionals; el World Live Neurovascular Conference 2019 amb els millors especialistes mèdics per conèixer noves tècniques i avenços d’aquesta especialitat; l’Osteology Symposium amb 3.000 professionals en osteologia; així com el Global Congress on Hysteroscopy amb un miler de ginecòlegs per tractar els últims avenços en la histeroscòpia. En l’apartat científic, destaca l’Euromedlab Barcelona 2019 que recollirà els aspectes científics i tecnològics de la medicina de laboratori amb una assistència prevista de 4.000 persones al dia.

 

Les fires també viuran una gran primavera, amb la tercera edició de l’Advanced Factories sobre intel·ligència industrial atraient més de 16.000 assistents o la gran cita de tres esdeveniments en un mateix espai (Security Forum, Tecnohotel Fòrum i Contact Fòrum) amb 8.000 visitants.

L’espectacular Auditori Fòrum del CCIB, per la seva banda, amb capacitat per a més de 3.000 espectadors, acollirà set espectacles primaverals, com el Dragon Ball Symphonic Adventure (el cantant original japonès de la sèrie, Hiroki Takahashi, interpretarà alguns dels temes més mítics) o el concert de Sílvio Rodríguez i l’Orquestra Simfònica Nacional de Cuba. El xou de La Vida Moderna i les corals escolars del districte de Sant Martí també seran protagonistes. Tot això, amb el Primavera Sound apropant-se en un final de primavera que tancarà CineEurope 2019, la vuitena edició al CCIB (!) d’aquesta exitosa i espectacular convenció i fira comercial amb els principals expositors de cinema d’Europa.

Podeu consultar tota la nostra agenda d’esdeveniments a:

https://ccib.es/organitzacio-esdeveniments/agenda-ccib/

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada