IMG_5194

“La millor cita per als professionals de l’interiorisme d’hotels”

No és una afirmació qualsevol, sinó l’opinió generalitzada entre els 4.841 assistents a InteriHotel, que el passat 27 d’octubre va clausurar la seva setena edició. En aquesta ocasió, 173 marques van mostrar les últimes tendències i productes innovadors, en unes jornades que es van completar amb conferències (44 ponents) i una missió internacional amb 10 compradors de primer nivell. Segons els càlculs de l’organització, només en 3 dies es van generar 1.170 oportunitats de negoci en forma de projectes hoteler.

Ja en creuar les portes d’accés del CCIB, s’endevinava que el que estava succeïnt a dins satisfaria totes les expectatives. El vestíbul del centre de convencions i la seva escultura suspesa, lluïen en ple esplendor. Darrere el mostrador d’acreditació, la Lounge Area era un veritable espai destinat a cafeteria i zona de networking i showroom que sorprenia als visitants i concentrava les seves mirades.

A l’interior de la imponent sala polivalent del CCIB, una original distribució radial facilitava el recorregut dels professionals en funció dels seus interessos. Els estands “competien” per cridar l’atenció dels interioristes, directius d’establiments hotelers, arquitectes, responsables de compres… i, fins i tot, estudiants de disseny que aviat es convertiran en els decisors. Els passadissos de l’Exhibition Area deixaven pas a la Knowledge Area amb activitat incessant.

“Repetiré segur” deien els assistents. I és que els resultats d’aquesta edició d’InteriHotel refermen el seu posicionament com a esdeveniment de referència al sud d’Europa especialitzat en contract-hospitality. Així que hem de prendre nota a les nostres agendes: la propera edició a Barcelona serà del 24 al 26 d’octubre del 2018 al CCIB.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada