11

La convenció de cinema més gran d’Europa torna al CCIB amb 2.500 professionals

Barcelona, 4 de octubre de 2021

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) acull, del 4 al 7 d’octubre, la 30a edició de CineEurope, la trobada més important dels professionals de la indústria cinematogràfica a Europa. És la novena vegada que se celebra al recinte del Fòrum i reunirà a més de 2.500 exhibidors i distribuïdors d’arreu del món. L’esdeveniment comptarà amb les presentacions exclusives de les noves produccions dels grans estudis de Hollywood i Europeus, així com del cinema independent, a més de xerrades, seminaris i una zona d’exposició amb les últimes novetats i tecnologies en entreteniment per a les sales de cinema.

Produïda per The Film Expo Group, CineEurope és la convenció oficial de la Unió Internacional de Cinemes (UNIC), una associació professional internacional que representa a exhibidors de cinema i a les seves associacions nacionals de 39 països europeus amb la intenció de promoure el valor social, cultural i econòmic del cinema a Europa i al món. 

L’Auditori, transformat en una gran sala de cinema

Una desena d’estudis internacionals participen enguany a la convenció per oferir als exhibidors detalls de les noves produccions, entre els quals hi ha Walt Disney Studios, Paramount Pictures, Universal Pictures International, Warner Bros, UniFrance, Creative Europe Media, Studio Canal, Karo Cinemas Central Partnership.  Per a les presentacions, l’Auditori Fòrum CCIB s’ha transformat en una espectacular i moderna sala de cinema, amb una gran pantalla de 16,95 metres d’ample per 7,10 metres d’alt, un sistema de so Dolby Surround i projectors de les principals firmes amb alta qualitat d’imatge.

En paral·lel, CineEurope té una àrea d’exposició de 9.000 m² amb  les últimes tecnologies cinematogràfiques, serveis i comoditats per a sales de cinema. També hi haurà nombroses conferències, seminaris i xerrades per mantenir-se en les últimes tendències de la indústria amb convidats destacats i la presència, entre altres, de Santiago Segura i María Luisa Guitérrez, o el CEO i president de la Motion Picture Assotiaction (MPA), Charles Rivkin, a la cerimònia d’obertura. 

També torna l’entrega de guardons com els “CineEurope Gold Awards” a professionals del cinema per la seva dedicació i servei destacats al sector; el premi a l’exhibidor internacional de l’any o el UNIC Achievement Award que reconeix la dedicació i el servei a la indústria cinematogràfica europea.  

L’esdeveniment disposa de totes les mesures de seguretat i prevenció i segueix tots els protocols vigents amb aforaments reduïts, mascareta, distància social, increment de la neteja i desinfecció i els  assistents hauran de presentar un certificat de vacunació o un test PCR negatiu, entre altres mesures.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada