CCIB_IBTM2017b

IBTM repeteix a Barcelona i celebra els 30

A poques setmanes de tancar un dels anys de més creixement del negoci MICE, IBTM s’ha convertit de nou en el punt de trobada on prendre el pols a la indústria. Barcelona va aprofitar la celebració de la cita per mostrar el seu gran moment i reivindicar, una vegada més, el seu prestigi internacional. Una dada que pocs dies més tard es va confirmar amb la publicació del World’s Best Cities Report: la Ciutat Comtal ocupa una anhelada vuitena posició.

Un sector MICE expectant davant la conjuntura nacional i un calendari frenètic en l’últim trimestre del 2017 van influir en les xifres de visitants de l’IBTM, però la fira va tancar amb rècord de cites de negoci, cosa que referma la seva posició de referent.

Coincidint amb el 30 aniversari d’IBTM, els principals agents van acudir a la cita: 3.000 empreses expositores de més de 150 països i un total de 3.463 compradors. I el model funciona, no només com a aparador, sinó també com a generador real de negoci. La fira va tancar per sobre de les previsions amb més de 74.000 cites, que suposen un increment del 23% en relació amb l’anterior edició.

Perspectives econòmiques positives

Entre les novetats presentades aquests dies, destaca l’informe Trends Watch Report realitzat per a IBTM. De manera sintètica, conclou que les perspectives econòmiques són positives i les empreses han mostrat una remarcable adaptació als reptes, seguint endavant amb la seva activitat en meetings i esdeveniments. Com a l’ICCA, també des de l’FMI s’afirma que l’acceleració que va començar el 2016 continuarà el 2018, amb una expectativa de creixement mundial del 3,6% el 2018.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada