AICHI 3 © AICHI SKY EXPO

GL Events inaugura el centre de convencions més modern del Japó

L’Aichi Sky Expo, el centre de convencions i exposicions més modern del Japó, acaba d’obrir les seves portes. El passat 30 d’agost va tenir lloc la inauguració del nou recinte operat per GL events, l’empresa que gestiona el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) i una cinquantena d’espais més arreu del món. El nou centre (el quart més gran del Japó i el primer amb accés directe a un aeroport internacional) es troba a Aichi-Nagoya, ubicat estratègicament entre Tòquio i Kyoto, al cor d’una de les regions industrials més grans del país.

Més de 1.000 convidats, entre funcionaris públics, representants de companyies japoneses i internacionals, clients i socis van assistir a la inauguració. Amb 60.000 m² d’àrea d’exhibició, un centre de conferències i amplis espais a l’aire lliure, l’Aichi Sky Expo pot acollir tota mena d’esdeveniments, exposicions comercials, fires, convencions, congressos i concerts. Disposa de xarxa 5G, té 6 sales per a usos múltiples de 10.000 m², 18 sales de reunions i conferències i gairebé 4.000 places d’aparcaments. Les modernes instal·lacions i la xarxa d’Internet d’alta velocitat del recinte la fan especialment indicada per a competicions de jocs. A més, té al seu voltant un centre comercial, restaurants, atraccions turístiques i 4.000 habitacions d’hotel que suposen avantatges addicionals tant per als visitants de negocis com per als turistes.

   

Gestionat per GL events en associació amb Maeda Corporation, l’Aichi Sky Expo és clau en l’estratègia de desenvolupament de GL a la regió de l’Àsia i el Pacífic. Actuarà com un punt d’ancoratge per desplegar totes les línies de negoci del grup, amb la mirada posada en els principals esdeveniments esportius que se celebraran al Japó, com la Copa Mundial de Rugbi 2019 i els Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Nova expansió al Brasil                                                                                                                                             

Gl events també ha obtingut del municipi de Salvador de Bahia (Brasil), una concessió de 25 anys per operar el seu nou centre de convencions. El nou centre estarà acabat a finals de 2019 i inclou un edifici funcional de 15.000 m² i un espai exterior de 12.000 m² amb una capacitat per a 20.000 assistents. Salvador és la quarta ciutat més poblada del país, la ciutat més gran del nord-est del Brasil i històricament la tercera destinació turística de negocis del país després de São Paulo i Rio de Janeiro, ciutats on GL events també gestiona diferents centres.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada