_GLE4668

GL Events creix al món

GL Events, l’empresa que gestiona el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), obrirà tres nous recintes al Japó, Dubai i Toulouse que s’uniran a la seva xarxa de 40 centres de convencions repartits pel món. Els nous espais, ubicats en localitzacions al costat d’aeroports internacionals, són considerats importants “hubs” aeronàutics, de coneixement i de negocis. La presentació dels centres va tenir lloc durant el saló IBTM World, el principal certamen de congressos i fires que es va celebrar del 27 al 29 de novembre a Barcelona amb més de 3.000 organitzadors d’esdeveniments i convencions (entre ells el nostre centre) de 150 països.

El director general del CCIB i representant de GL Events a Espanya, Marc Rodríguez, va destacar que, “amb les noves destinacions, es completarà el nostre portfoli de centres a tot el món i farà que la nostra percepció internacional sigui encara millor”. A més, “reforçar aquesta presència internacional afavorirà el CCIB, un dels centres del nostre grup que acull més esdeveniments internacionals”, va remarcar Rodríguez.

L’Aichi Sky Expo (Japó) s’inaugurarà el setembre de 2019 amb una instal·lació de 60.000 metres quadrats (m²). Aichi, la regió industrial més gran i situada estratègicament entre Tòquio i Kyoto, és la porta d’entrada del país nipó en el món. El recinte és a 5 minuts de l’aeroport d’Aichi i simbolitza la voluntat d’obrir-se al comerç i a les relacions internacionals. Pel que fa al nou centre de Toulouse (França), s’obrirà el juny de 2020 i comprèn 40.000 m² d’exposició interior, 39.000 a l’aire lliure i 15.000 m² d’espai per a convencions. Dissenyat pel famós arquitecte holandès Rem Koolhaas, es concep com una miniciutat inspirada en la forma de les plantes de fabricació aeronàutiques de la zona i està a 5 minuts amb cotxe de l’aeroport de Tolosa-Blagnac, el primer aeroport de negocis francès. Després de la inauguració, serà la seu de l’Open Space, un important esdeveniment del sector espacial, dissenyat per socis de la indústria i GL Events.

Finalment, el Centre d’Exposicions i Esdeveniments E2 Dubai Sud (Emirats Àrabs) està situat al centre del Districte d’Aviació, un ecosistema que comprèn la cadena de subministrament aeroespacial, instal·lacions a l’aire lliure, educació, ensenyament i R + D, i acull el Saló Aeronàutic de Dubai. El centre, de 40.000 m², està especialment dissenyat per a esdeveniments i espectacles de gran escala. L’Expo Mundial 2020 i l’Aeroport Internacional de Dubai-Al Maktoum, que es convertiran en el “hub” més important rebent a 200 milions de passatgers a l’any, es troben a només un pas del centre de convencions.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada