CCIB-Gartner2017-02

Gartner bat tots els rècords a Barcelona

Del 5 al 9 de novembre, al voltant de 9.500 persones van assistir a Gartner Symposium Itxpo 2017, una de les convencions privades d’empresa més grans celebrades a Barcelona. La transformació digital dels negocis, les tendències i estratègies que, en aquest sentit, hauran de dur a terme les organitzacions que no vulguin quedar relegades, va ser el “fil conductor”. I és que aquesta és la principal reunió anual del sector tecnològic a Europa, Orient Mitjà i Àfrica, celebrada al CCIB des del 2011.

Va ser tot un repte acollir, un any més, un esdeveniment que no para de créixer. Els més de 100.000m2 del CCIB es van complementar amb espais efímers -entre ells fins a 5 carpes- especialment dissenyats per a l’ocasió. Amb mesures com aquestes, es va aconseguir incrementar la capacitat de les instal·lacions per donar resposta a les necessitats de Gartner, la principal consultora a nivel mundial. En total, més de 2.700 directors de sistemes d’informació i altres executius sènior d’IT van intercanviar idees i bones pràctiques i van explorar els desafiaments emergents en la digitalització.

7 edicions d’èxit

Aquesta ha estat la setena edició consecutiva de Gartner Symposium ITxpo que es celebra al CCIB fent que, cada any, la ciutat es consolidi com a referent en innovació i industria digital. A banda de la reunió promoguda per Gartner, Barcelona acull algunes de les cites més destacades de l’agenda, com Gamelab o el Mobile World Congress.

Marc Rodríguez, director general del CCIB, confessa que “per al nostre centre, la celebració d’un esdeveniment d’aquestes característiques és un gran repte des del punt de vista tecnològic i el fet que els seus responsables renovin la seva confirnça en nosaltres és mostra de l’elevat nivel d’exigència que aconsegueixen els nostres equips”. La gran pregunta és: batrem el récord al 2018?

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada