Página 2. Foto de equipo

¡Food Show, Estrenem carta gastronòmica!

El nostre catàleg gastronòmic viu en constant evolució. S’adapta a les noves tendències, productes i gustos dels clients. Aquest any hem dut a terme una renovació completa, un canvi de carta i presentació que tots els treballadors del CCIB van poder conèixer. En diem Food Show, un dia on el departament d’F&B, el nostre servei de restauració propi, va elaborar i presentar totes les seves propostes expressament per a l’ocasió. La intenció, explica la directora de CCIB F&B, Maria Bertó, va ser que totes les persones involucrades veiessin “l’evolució amb les noves propostes gastronòmiques que tenim, així com la posada en escena”. A més, les noves incorporacions a l’equip del CCIB van tenir l’oportunitat de conèixer els 3.300 m2 de cuines de la mà dels seus responsables.

Així, el departament d’F&B va anar mostrant per equips els espais de les cuines, els processos i els plats minuciosament preparats. No es repeteix cap menú de l’any anterior. Entre les novetats, un nou córner healthy, els irresistibles smoothies o els iogurts. Tot això, amb les noves tendències i una nova posada al dia amb el millor que el món gastronòmic ofereix. Com sempre, utilitzant productes de proximitat, de proveïdors locals i amb una proposta gastronòmica inspirada en la cuina catalana actual i on, per sobre de tot, s’escolta i s’adapten les propostes al client internacional perquè encaixin culturalment amb els assistents. Com a dada, el 90% dels clients tenen una proposta a mida.

Al catàleg apareixen propostes per a tots els serveis, des del coffee break i els esmorzars fins als light lunch, els buffet lunch, dinars de treball, sopars de gala o cocktalis. A més, tots els serveis inclouen dietes especials, informació sobre els al·lèrgens i si és apta per a vegans, amb alternatives sobre la taula, encara que el client no ho demani. Just in case. Però aquest 2019 tindrem més novetats a les cuines del CCIB.

En els últims tres anys s’han dut a terme innombrables millors per a obtenir, en els pròxims mesos, la certificació ISO 2200 de Seguretat Alimentària, la norma internacional que assegura la innocuïtat dels aliments al llarg de tota la cadena alimentària. Amb ella, serem el primer centre de convencions amb una cuina totalment certificada amb una ISO 2200.

 

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada