ccib_diana-krall

Un festival amb més de 100 concerts i un inici estel·lar de Diana Krall

El passat 17 d’octubre quedarà gravat en el record de les 3.000 persones que van esgotar les localitats del concert en què la cantant i pianista canadenca va presentar el seu nou disc Turn up the quiet. Després de l’èxit de 2015, l’Auditori Fòrum va tornar a ser testimoni de la solvència d’una de les grans figures de l’escena actual del jazz en la seva versió més amable. L’arquitectura i l’acústica de l’espai van ser, sense dubte, un complement d’excepció per aquesta cita tant especial.

Diana Krall cultiva el seu carisma i la seva empatia en el directe però, a la vegada, és una de les artistes amb més bona reputació entre els crítics musicals. Amb un extens repertori que sorgeix dels seus orígens jazzístics, és capaç de captar gustos amplis, però mai mainstream. Un públic fidel abraça les seves noves propostes sense titubejar i, com si ja fos una tradició en les seves visites a Barcelona, és capaç d’omplir de gom a gom l’auditori més gran de la ciutat.

49 Voll-Damm Festival Internacional Jazz Barcelona

Fins a mitjans de desembre, una de les iniciatives més valentes i potents de TheProject desenvolupa un programa sòlid per a tots els gustos. El Festival de Jazz de Barcelona conté exposicions, master class i jam sessions i, per descomptat, un apassionant cartell de concerts del més alt nivell.

Tito Ramoneda, director del festival, assegura que aquesta és una de les millors edicions, “molt actual i per degustar sense límits. Hi ha grans noms, els imprescindibles i que ompliran espais de gran aforament, però animo al públic que sigui curiós i s’arrisqui per descobrir les propostes emergents, que visqui experiències musicals diferents en petits espais singulars i que s’animi a viure les activitats complementàries”. 117 concerts, més de 400 músics, 21 sales i espais i 15 classes magistrals tornaran a fer, de ben segur, les delícies del públic.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada