CCIB_APD_04

Els 2.300 directius de la VIII Afterwork d’APD troben la inspiració al CCIB

S’ha parlat molt sobre direcció, lideratge, management, alt rendiment, talent… Però quan qui ho fa són els números u en els seus respectius àmbits, la cosa canvia. La música no és la mateixa i conceptes que en boca d’altres poden semblar clixés tornen a recuperar el seu significat ple. Ho sap bé la gent de l’Associació per al Progrés de la Direcció (APD), que aquest any celebra el seu 60è aniversari convertida en un prestigiós fòrum de debat i de relacions dirigit a col·laborar amb el desenvolupament de les empreses i, en especial, dels seus directius.

CCIB_APD_01L’Afterwork APD Barcelona va reunir en la seva vuitena edició a conferenciants de prestigi, que no van deixar indiferent un Auditori Fòrum en què amb prou feines van quedar butaques buides; per segon any consecutiu, la cita va tenir lloc al CCIB, membre protector de l’associació. Noms propis com Antón Costas o Santiago Álvarez de Mon, tots dos acadèmics destacats, van ser capaços de concentrar en les seves paraules les claus per afrontar el futur, i ho van fer davant de dirigents de les organitzacions més capdavanteres del teixit empresarial català. Un new deal per recuperar el progrés social, el líder que dóna exemple, les sàvies ensenyances de Manuel Luque, els símils entre humans i primats amb la cooperació com a nexe d’unió, la Llei de l’Acció… Totes les propostes van arrencar aplaudiments.

L’empresari català assisteix a la cita

A la cita, en què es van reunir al voltant de 2.300 persones, no van faltar missatges menys acadèmics i més emocionals. Per exemple, la intervenció de Sebastián Álvaro, del mític programa de televisió Al filo de lo imposible, que després de citar Shakespeare i Cervantes, i mostrar imatges d’impacte del sostre del món, va recordar que no se’ns mesura per l’èxit que tinguem sinó per les vegades que som capaços d’aixecar-nos.

També el conductor de l’esdeveniment, l’actor Javier Veiga, va saber trobar el to i el ritme adequats perquè la vetllada transcorregués amb energia fins a un fi de festa amb Deparamo i el seu impactant espectacle Music has no limits. Al final, el CCIB va viure més de tres hores trepidants durant les quals una nodrida representació dels directius de les empreses catalanes més destacades va trobar, gràcies a APD, la inspiració per fer la seva feina cada dia millor.
CCIB_APD_03

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada