Bricks Agua

Eliminem 750.000 ampolles de plàstic… i les substituïm per aigua en cartó

La Unió Europea (UE) ha prohibit els plàstics d’un sol ús a partir de 2021. Coberts, plats o envasos de menjar i beguda d’un sol ús, entre d’altres, seran cosa del passat. A part, el 2029 els estats membres hauran de recuperar el 90% de les ampolles de plàstic i, el 2030, estaran obligats que totes les ampolles de plàstic tinguin un 30% de contingut reciclat. La directiva deixa als estats membres un marge de dos anys per adaptar-lo a la seva legislació, però al CCIB ja hem començat a reduir al mínim la seva existència. En el marc del nostre compromís amb el medi ambient, substituïm totes les ampolles de plàstic.

El format d’1 L ja se servia en vidre, però encara sobrevivien les ampolles de 33 cl de plàstic. A partir d’ara, el nostre equip d’F&B oferirà aquest format en aigua en cartó, l’envàs amb l’opció actualment més respectuosa amb el medi ambient. Com a dada, eliminarem unes 750.000 ampolles de plàstic cada any, prenent com a referència el consum de 2018.

Els nous envasos són 100% reciclables, el tap està fet de blat de moro i el 85% de la matèria primera prové de fonts vegetals renovables. Tot això, certificat pel Forest Stewardship Council (FSC). A més, en escollir proveïdor hem tingut en compte el costat solidari. Per cada ampolla destinem una part de l’import a un programa de Pozos Sin Fronteras. Aquesta associació sense ànim de lucre té com a missió proporcionar aigua a persones i comunitats locals de Burkina Faso, Etiòpia i Bolívia com a eina bàsica per sortir de la pobresa, promovent l’educació i la capacitació agrària com a instruments prioritaris per al desenvolupament.

Però no acaba aquí, també volem eliminar els envasos de plàstic d’un sol ús que es puguin usar en alguns menjars. En el passat esdeveniment de King, a principis del mes de maig, ja es van posar en pràctica els nous elements en dinars i cocktails, on fem servir material de canya de sucre i blat de moro. Així, hem començat a demanar als nostres proveïdors que ens donin alternatives per avançar-nos i aconseguir erradicar tot el plàstic abans de 2021.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada