CCIB Architect@Work Barcelona

El CCIB reprèn el curs amb un final d’any intens i amb el retorn d’esdeveniments internacionals

Barcelona, 14 de setembre de 2021

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), gestionat per GL events, ha reprès la seva activitat després de l’aturada de l’estiu i encara un final d’any intens marcat pel retorn, aquesta mateixa setmana, dels esdeveniments internacionals presencials amb totes les mesures de seguretat i prevenció. El calendari de l’últim quadrimestre inclou la tornada de grans congressos mèdics com la cita anual en cirurgia càrdio-toràcica (EACTS) o el congrés mundial de cirurgia endoscòpica (EAES) i de grans convencions com CineEurope. L’activitat suposa un estímul per a la zona del Fòrum i a Barcelona per ajudar en la reactivació econòmica i social.

L’agenda del CCIB preveu més de 20 esdeveniments fins a finals d’any, tots ells adaptats a la situació actual. L’activitat internacional comença aquest mateix dimecres, 15 de setembre, amb la quarta edició d’Architect@Work Barcelona. La fira tornarà a mostrar les últimes innovacions i tendències de la comunitat d’arquitectes i dissenyadors d’interiors amb més d’un centenar d’expositors procedents de 12 països que connectaran empreses i professionals. La cita d’enguany inclou seminaris sobre temes actuals com la sostenibilitat, nous dissenys d’interiors saludables, sistemes d’habitatges intel·ligents o models per repensar les ciutats amb exemples com els futurs carrers de l’Eixample de Barcelona.

Del 4 al 7 d’octubre arribarà a Barcelona CineEurope. La convenció i fira de cinema més gran d’Europa reuneix els professionals de l’exhibició i distribució per presentar les noves pel·lícules dels principals estudis de Hollywood i europeus així com els productes i noves tecnologies per a sales de cinema.

Tornen els grans congressos mèdics
La tardor també és el retorn dels grans congressos mèdics. El CCIB acollirà, del 13 al 16 d’octubre, el 35è congrés anual de l’Associació Europea de Cirurgia Càrdio-Toràcica (EACTS) amb la previsió de rebre prop de 2.000 assistents. Els metges, científics i professionals de la salut exploraran les últimes innovacions en el camp de la cirurgia càrdio-toràcica. També del 24 al 27 de novembre s’espera el 17è congrés mundial de cirurgia endoscòpica (WCES) que incorpora el 29è congrés internacional de l’Associació Europea de Cirurgia Endoscòpica (EAES) amb especialistes de tot el món.

En paral·lel, del 19 al 21 d’octubre, el CCIB acollirà el 7è Fòrum Global del Pacte de Ciutats de Milà, que tractarà sobre la necessitat de canviar com mengem coincidint amb Barcelona com a Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. Altres esdeveniments destacats seran el retorn d’una nova edició d’Interihotel, dedicada a l’interiorisme, el multi-esdeveniment Plataforma de Negocio o la fira Barcelona Dental Show amb les últimes tendències del sector i amb les principals organitzacions professionals.

Per la seva part, els concerts a l’Auditori Fòrum CCIB tornen al novembre i desembre amb tres dates de la gira de comiat de José Luis Perales, concerts simfònics com el del videojoc Final Fantasy VII Remake Orchestra World Tour o espectacles infantils com La Granja de Zenón o Cantajuego.

Reactivació i dinamització
El director general del CCIB, Marc Rodríguez, ha destacat la importància del retorn dels grans congressos i convencions presencials. “El sector dels esdeveniments contribueix d’una manera molt clara en la reactivació i dinamització econòmica i social amb nova activitat per als negocis i als professionals de molts sectors que han patit durament l’impacte de la pandèmia”, ha assegurat. “Aquesta tardor comencem el camí de la recuperació per arribar al 2022 -si la situació ho permet- amb una gran activitat”, ha afegit.Finalment, Rodríguez ha recordat que “el CCIB està perfectament preparat  amb totes les mesures de seguretat i prevenció”, compta amb certificats com el segell mundial Safe Travels del World Travel & Tourism Council (WTTC)i “ha desenvolupat noves eines tecnològiques, com una nova plataforma digital per celebrar esdeveniments híbrids”.

El sector dels esdeveniments contribueix d’una manera molt clara en la reactivació i dinamització econòmica i social

Marc Rodríguez, director general del CCIB
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada