New Project (1) (2)

El CCIB obté el segell internacional “Safe Travels” del World Travel & Tourism Council

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), gestionat per l’empresa francesa GL Events, ha obtingut el segell “Safe Travels” del World Travel & Tourism Council (WTTC). Aquest distintiu, atorgat a través de Turisme de Barcelona com a entitat gestora de la certificació local, reconeix i valida els protocols de prevenció i higiene aplicats davant la Covid-19. El CCIB ha obtingut el segell com a membre del Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere, distintiu que va obtenir en 2019.

A Barcelona, Turisme de Barcelona és l’entitat encarregada de gestionar i concedir el distintiu del WTTC entre les empreses del sector amb l’objectiu de transmetre un missatge de seguretat i confiança. El distintiu, reconegut internacionalment, s’ha desenvolupat en col·laboració amb les organitzacions internacionals de referència que segueixen les directrius de l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Igualment, de cara als professionals de sector, és una credencial reconeguda internacionalment que acredita la implementació de mesures de seguretat i prevenció enfront de la pandèmia.

Primer segell internacional de seguretat

El WTTC, que representa el sector privat global de viatges i turisme, ha estat el primer organisme internacional a llançar el primer segell de seguretat mundial. El distintiu permet als viatgers reconèixer en qualsevol país del món les empreses, entitats i destinacions que hagin adoptat protocols de seguretat i higiene del WTTC i que tenen el suport de l’Organització Mundial de Turisme de Nacions Unides (OMT) i dels Centres de control i Prevenció de Malalties (CDC).

El director general de CCIB, Marc Rodríguez, ha recordat que “la seguretat és la nostra màxima prioritat” i era “primordial disposar d’un certificat que suposa el major reconeixement estatal i internacional“. El recinte, de 100.000 m², ha elaborat diferents protocols que s’adapten a cada esdeveniment i que ja s’han aplicat en els últims esdeveniments desenvolupats al centre de convencions, al plató virtual del CCIB i als concerts de l’Auditori del Fòrum. Amb el segell “Safe Travels”, Rodríguez ha afegit que “els nostres clients i visitants poden continuar amb la certesa que el centre aplica tots els protocols i poden desenvolupar els seus esdeveniments amb totes les garanties i seguretat“.

Els nostres clients i visitants poden continuar amb la certesa que el centre aplica tots els protocols i poden desenvolupar els seus esdeveniments amb totes les garanties i seguretat

Marc Rodríguez, Director General del CCIB

Entre d’altres, els protocols indiquen l’ús obligatori de màscara, la neteja de mans i el manteniment de les distàncies seran obligatòries. A més, entre les mesures destacades, es controlen els accessos i els aforaments màxims, s’utilitzen àmplies sales, es realitzen controls de temperatures i es desinfecten de manera constant els espais amb ventilació reforçada de les sales.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada