ccib-5-6

El CCIB inaugura un plató de 420 m² per a desenvolupar esdeveniments virtuals i híbrids

  • El nou espai ja ha acollit els primers esdeveniments i disposa de l’última tecnologia per a qualsevol presentació amb realitat augmentada, gràfics 3D o solucions hologràfiques

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), gestionat per l’empresa francesa GL Events, ha inaugurat un plató de 420 m² per a realitzar esdeveniments virtuals i híbrids. L’espai, desenvolupat juntament amb Locale Events & Soul, està obert a totes les empreses o organitzacions per a celebrar qualsevol tipus d’esdeveniment, ja siguin congressos virtuals, rodatges, enregistraments, shootings, entrevistes o produccions audiovisuals. El nou espai ja ha acollit amb èxit els tres primers esdeveniments durant els mesos de setembre i octubre.

La situació generada per la crisi de la COVID-19 ha dut el CCIB a adaptar-se i buscar solucions perquè “els clients desenvolupin els seus esdeveniments amb normalitat i amb les últimes tecnologies”, explica el director general de CCIB, Marc Rodríguez. El recinte ha celebrat esdeveniments físics amb total seguretat i seguint estrictes protocols -com Rebuild 2020 del 29 de setembre a l’1 d’octubre- però les restriccions i limitacions en la mobilitat nacional i internacional han afavorit l’aparició de noves solucions. Busquem solucions a les necessitats dels clients perquè segueixin connectats els pròxims mesos, prossegueix Rodríguez. “El nostre treball és unir a les persones, físicament o virtualment” i el nou plató de CCIB permet a les empreses seguir en contacte amb els equips, fer nous llançaments i presentacions de productes a públic d’arreu de món, organitzar congressos virtuals o qualsevol producció audiovisual.

Els clients poden desenvolupar els seus esdeveniments amb normalitat i amb les últimes tecnologies

Marc Rodríguez, Director General del CCIB

El nou espai està compost per un plató físic i un plató croma annex, dotat amb tot l’equip tècnic i personal necessari per a la realització de qualsevol proposta creativa, en format semipresencial o 100% digital. A més, disposa de tots els mitjans tècnics per enriquir el contingut audiovisual: realitat augmentada, gràfics 3D, gamificació, solucions hologràfiques…

El CCIB disposa d’un estricte protocol amb totes les mesures de prevenció i seguretat adaptat a les indicacions que marquen les autoritats, com l’ús de mascareta, neteja de mans, manteniment de les distàncies, ús d’àmplies sales, controls de temperatura, desinfeccions constants, ventilació de sales… Seguint els protocols i distàncies de seguretat de cada moment, la zona d’escenografia i del croma de plató preveu una capacitat de fins a 11 persones, una zona de control tècnic, possibilitat de públic per a 24 persones i una terrassa de 316 m² amb un aforament de 68 persones.

Els esdeveniments físics, claus per a la recuperació

El director general ha explicat que els equips de CCIB seguim treballant en els congressos i convencions programades i captant-ne de nous per al futur, ja que -insisteix- “seran la clau de la recuperació” i un “impuls a l’activitat econòmica de la ciutat i el nostre entorn”. “Els congressos físics continuaran i un exemple és que els clients ja estan programant nous esdeveniments presencials en les dates que es preveu una situació més favorable”, sentencia Rodríguez.

Al CCIB ens captiva l’ànima de cada projecte. Explica’ns què necessites … Som aquí per escoltar:

ccib@ccib.es
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada