CONVENI 2019

El CCIB i la UPC signen en dos convenis de col·laboració

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), ubicat al Fòrum, comparteix amb una universitat aquesta àmplia zona privilegiada davant el mar. A pocs metres del nostre Centre s’erigeix el Campus Diagonal-Besòs de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), on hi ha l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est (EEBE). Com nosaltres, dinamitzen el barri i afavoreixen l’entorn amb un potent campus de coneixement i recerca universitària. Ara, hem fet un pas més amb dos convenis de col·laboració signats entre el director general del CCIB, Marc Rodríguez, el rector de la UPC, Francesc Torres, i la directora de l’EEBE, Adriana Farran.

El primer conveni estableix la col·laboració per a celebrar, a l’Auditori Fòrum del CCIB, l’acte de graduació de la promoció de l’EEBE d’aquest curs 2018-2019.  En el breu acte celebrat a l’edifici del rectorat de la UPC, ubicat al seu campus Nord, també hem signat un segon conveni per fomentar la col·laboració entre el CCIB i la UPC. En aquest sentit, el CCIB ofereix les instal·lacions perquè els estudiants puguin utilitzar-les com a laboratori/espai de treball i desenvolupament de Treballs de Final de Grau o Màster. Aquest conveni també preveu col·laborar en projectes d’interès comú i intercanvi d’espais que millorin els objectius d’ambdues institucions, sense finalitats comercials.

L’acte, celebrat a l’edifici del rectorat de la UPC ubicat al seu campus Nord, també va comptar amb la presència de la secretària acadèmica de l’EEBE, Beatriz Giraldo, de la directora comercial i màrqueting del CCIB, Carolina Garcia, i del director de Facility del CCIB, Philippe Mesnard.

    

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada