CCIB 1

El CCIB guanya l’or als “Prevue Visionary Awards” dels Estats Units (EUA)

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) acaba de sumar un nou premi i, per primera vegada, arriba des del continent americà. El nostre centre, gestionat per GL events, ha aconseguit l’or en la categoria de “Millor Centre de Convencions Internacional” en la 8 edició dels Prevue Visionary Awards. El guardó l’atorga la revista “Prevue Meetings & Incentives”, una de les més prestigioses i influents de la indústria dels esdeveniments als Estats Units (EUA). Els premis s’atorguen anualment per reconèixer les destinacions, hotels, ressorts, línies de creuers, centres de convencions, aerolínies i altres agents de la indústria que són més innovadors.

Els lectors i el conseller assessor de la revista han votat en 37 categories i la publicació ha anunciat els guanyadors en l’edició d’aquest novembre/desembre. Sobre els premiats, destaquen que “els seus  innovadors enfocaments per a les reunions, incentius i convencions estan transformant la indústria tal com la coneixem”. L’any passat, la revista Prevue va incloure per primera vegada la categoria de centres de convencions i, aquest 2019, el CCIB ha obtingut l’or en la categoria de “Millor Centre de Convencions Internacional” mentre que la plata ha estat per al Metro Toronto Convention Centre.   

Com dèiem, aquest és el primer guardó que el CCIB aconsegueix al continent americà i se suma a altres prestigiosos reconeixements obtinguts pel nostre centre. Per exemple, els M&IT Awards del Regne Unit on el CCIB ha estat premiat en set ocasions com a “Millor Centre de Convencions a l’estranger”, aconseguint l’or el 2017, dues plates (2008, 2016) i 4 bronzes (2007, 2012, 2015 i 2018).

El sector reconeix en tots els premis les instal·lacions del recinte del Fòrum -una de les més importants del sud d’Europa per acollir congressos i convencions- i la seva oferta per oferir esdeveniments sostenibles. La gestió mediambiental forma part de les polítiques de Responsabilitat Social Corporativa (RSC), un dels pilars del CCIB per millorar l’entorn i la ciutat amb un alt component social.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada