El CCIB, centre logístic per distribuir material a les residències

Des del primer dia hem posat les nostres instal·lacions a disposició de la ciutat per ajudar en tot el necessari davant l’actual situació d’emergència sanitària. Des del passat 28 de març, el CCIB estem col·laborant amb el departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat per assegurar la recepció i enviament de milers d’equips de protecció a les residències i centres assistencials de Catalunya. 

El departament d’Afers Socials, situat a pocs metres del CCIB, utilitza 2.000 m² del Centre de Convencions com a plataforma logística per distribuir les compres de material de prevenció procedents de la Xina per lluitar contra el contagi del COVID-19. Les comandes es traslladen en camions fins al moll de càrrega del CCIB, on hi ha un dispositiu del departament per gestionar la recepció i enviament de material (màscares, guants, bates i ulleres de protecció). Des d’aquí, voluntaris preparen els kits de protecció i es distribueixen a les residències i centres assistencials de Catalunya. A més de la cessió de l’espai, un grup de treballadors voluntaris del CCIB ens vam unir als voluntaris del departament d’Afers Socials per ajudar en la feina.

Des del CCIB hem posat les instal·lacions al servei de les autoritats i seguirem contribuint en tot el necessari. “Des del principi hem posat les instal·lacions i els nostres equips a disposició de l’Ajuntament, la Generalitat i totes les institucions que estan lluitant contra la pandèmia”, ha recordat el nostre director general, Marc Rodríguez. “Volem ser útils i continuar ajudant en tot el necessari”. Per això, ha reiterat el compromís del CCIB amb la ciutat. “Que comptin amb nosaltres: les instal·lacions i els equips de GL events estan a la seva disposició”. A banda, Rodríguez ha tornat a donar el suport i reconeixement del CCIB a l’enorme esforç i treball del personal sanitari, professionals públics i serveis essencials que aquests dies estan a la primera línia de la lluita contra la pandèmia.   

Donació de 350 kg de menjar a entitats socials
El CCIB també ha fet entrega de 350 kg de menjar a diferents entitats socials de la ciutat amb les quals col·labora habitualment. Es tracta de material que el nostre departament d’F&B tenia al magatzem, a les cuines i cambres dins el recinte, amb aliments com fruites, verdures, snacks o llet. 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada