okok

El CCIB assoleix els 1.500 esdeveniments acollits en 15 anys

L’1 de novembre de 2004 el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) va iniciar oficialment la seva activitat. Ho feia sota la gestió de l’empresa francesa GL events, un dels líders mundials en l’organització d’esdeveniments. Temps abans, GL ja treballava des de Barcelona en la captació dels clients que, just quan acabés el Fòrum Universal de les Cultures, començarien a ocupar el recinte per celebrar congressos, convencions, fires… I així va ser. El 2 de novembre de 2004 entraven els primers 300 congressistes en un esdeveniment europeu sobre energia. En només dos mesos d’activitat d’aquell 2004, el CCIB va acollir 30 esdeveniments de tota mena amb una assistència acumulada de 60.000 persones.

Des de llavors, l’activitat no ha parat de créixer i ara el CCIB acaba d’arribar a l’esdeveniment 1.500! La xifra coincideix amb el 15è aniversari del centre. En aquests anys ha rebut a 6,8 milions d’assistents que han deixat un impacte econòmic a la ciutat de 4.500 milions d’euros.

L’esdeveniment 1.500 arriba amb la celebració del saló WConnecta 2019, la cita més gran de networking sobre transport de mercaderies per carretera a Europa que té lloc el 18 d’octubre. Dirigida a professionals d’aquest sector, és un dels més de 100 esdeveniments que el CCIB acollirà aquest any. El recinte congressual del Fòrum és un dels més grans del sud d’Europa i ha acollit des dels seus inicis grans cites internacionals mèdiques, científiques, relacionades amb la tecnologia de la informació (IT), institucionals, socials o concerts, entre les principals tipologies.

I encara queda molta agenda per aquest 2019 amb una vintena d’esdeveniments, com la vuitena edició al CCIB del Gartner ITxpo Symposium al novembre -una de les grans trobades d’analistes IT amb més de 9.000 delegats- o bé la Conferència Mundial de Mamífers Marins (WMMC) al desembre, a més d’espectacles com el pròxim concert simfònic d’Assassin’s Creed.

Si en vols saber més, consulta l’agenda del CCIB aquí.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada