CCIB HIGH

Comunicat del CCIB amb motiu del COVID-19

Barcelona, 23 d’abril de 2020

Des de l’inici de la crisi generada pel COVID-19, el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) ha tingut com a objectiu garantir la seguretat i la salut dels seus treballadors, clients, proveïdors i visitants.

En les últimes setmanes, el CCIB ha treballat amb els clients per buscar alternatives als esdeveniments que es podien veure afectats. Aquesta col·laboració i suport mutu ha permès reubicar bona part dels esdeveniments al segon semestre de l’any, quan es preveu una situació més favorable, per mantenir la màxima activitat en les millors condicions.

Actualment, davant l’actual situació declarada pel govern espanyol i per responsabilitat amb la salut pública i amb l’objectiu de garantir la seguretat dels treballadors i treballadores, el CCIB ha tancat les seves instal·lacions fins al 9 de maig, prorrogable en funció de les mesures que indiquin les diferents autoritats. Tot i això, més enllà de la celebració d’esdeveniments, el CCIB manté l’activitat i treballa a distància per atendre als seus clients, tant per donar resposta a les peticions i situacions que vagin sorgint, com per avançar en la preparació dels esdeveniments que el CCIB acollirà la resta de l’any.

Els clients i proveïdors poden contactar amb el CCIB enviant un correu electrònic als seus contactes habituals; o bé a través dels correus generals ccib@ccib.es i marketing.ccib@ccib.es. També disposen de la pàgina web www.ccib.es amb un formulari de contacte per sol·licitar peticions, informació i veure el calendari actualitzat dels esdeveniments; i el contacte a través de les xarxes socials del CCIB.

Pel que fa a la situació de cada esdeveniment, seran els mateixos clients i organitzadors els que comunicaran qualsevol qüestió relacionada amb les seves activitats i el moment en què es troben.

El CCIB segueix atent a l’evolució de la situació generada pel COVID-19 i treballa, i seguirà treballant, amb la perspectiva de mantenir la màxima activitat el segon semestre i els pròxims anys. Així mateix, agraeix i trasllada el seu suport als clients, proveïdors, al sector MICE i -sobretot- a les treballadores, treballadors i tota la família del CCIB, convençuts que en sortirem més forts.

Molt especialment, el CCIB vol expressar el seu suport a tots els afectats per la pandèmia i mostra el seu reconeixement i estima al personal sanitari, professionals públics i serveis essencials que estan lluitant davant aquesta greu situació.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada