Un “club clandestí”, punt de trobada de l’estiu

El passat 13 de juliol, més de 600 persones responsables d’empreses, entitats i organitzacions de diversa tipologia es van citar a la Banquet Hall del CCIB, una de les sales més boniques i indicades per a les caloroses nits d’estiu de Barcelona. La vuitena edició de la Sunset Party va reunir la flor i nata del teixit econòmic i institucional per passar una distesa vetllada entre amics i col·legues.

Imprès en un paper envellit amb data de 1920, The CCIB Daily Mail anunciava algunes de les fites més destacades dels feliços anys vint, una década marcada als Estats Units per la prosperitat econòmica (prèvia al crack del 29). Gràcies al cinema, identifiquem ràpidament la imatge que millor ens transporta a aquest moment: animats locals d’oci en un Chicago marcat pels lluentons, la llei seca, els gàngsters i l’auge del jazz.

Una carta escollida a l’atzar ens obria les portes d’un món de parets de maó, antics cotxes de motor, barrets i tocats, música en directe i una selecció gastronòmica eminentment “made in USA”, amb plats d’inspiració italoamericana, la millors carns a la brasa, potents dolços i pastissos (cheesecake, Red Velvet o carrot cake)… I, per totes bandes, mini ampolletes de Jack Daniel’s per poder ser camuflades en cas de redada.

Una vetllada informal per al networking

Però, més enllà de l’original embolcall que la caracteritza, la Sunset Party del CCIB es converteix any rere any en un indiscutible punt de trobada per acomiadar la temporada i començar un estiu que ens ajuda a recuperar forces per a un nou curs que, sense subte, portarà molta activitat en el sector dels esdeveniments. Aquest és el sentiment general que es percebia als cercles de la festa i així ho confirmen les estadístiques.

¿Eres a la festa? Shhhht… No ho direm a ningú…

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada