STS Beauty

El CCIB, un escenari per a fires de tot tipus

El CCIB acull alguns dels esdeveniments més importants del moment, però no sempre se l’identifica amb un lloc per a mostres, exposicions o fires. No obstant, els 11.340 m2 diàfans de la seva Sala Polivalent, així com la resta d’espais multifuncionals, el converteixen en un emplaçament indicat també per aquest tipus d’esdeveniments (només a la Sala Polivalent es poden muntar ni més ni menys que 615 estands modulars de 9 m2!). Des de la seva inauguració, molts han passat per aquestes instal·lacions, per repetir en la majoria de casos. Sense necessitat de remuntar-nos gaire en el temps, el 2015, STS Beauty Barcelona, dedicada a la imatge personal, bellesa i qualitat de vida, va reunir 63.000 visitants en només tres dies!

Però el cert és que les fires són un món ple de sorpreses sovint força desconegut. Per exemple, sabies que les primeres fires es van celebrar fa 1.000 anys a l’Europa Occidental? I que n’hi ha de dedicades a gairebé qualsevol sector? Fins i tot existeixen salons nàutics en llocs on no hi ha mar ni llacs ni rius navegables! Més curiositats? Els colors de moqueta firal més sol·licitats al CCIB són el gris i el blau fosc i, una vegada finalitzat l’esdeveniment, la moqueta es recicla per convertir-se en perles que serveixen de combustible per a la indústria cimentera.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Pròximes cites: d’hotelers a astròlegs

Del 23 al 25 de novembre, el CCIB acollirà Interihotel, l’aparador més gran d’Espanya especialitzat en interiorisme d’hotels. Pensada com un entorn per generar negoci amb contactes de qualitat, la fira combina ponències especialitzades, espais de networking, premis a la innovació i un showroom d’habitacions, zones comunes i altres productes per a l’interiorisme d’hotels. El 2016 es presenten àrees especials dedicades al disseny, als materials i a les experiències. Pel seu caràcter professional, el seu públic està bàsicament format per directors de projectes i enginyeria, propietaris i directors generals d’empreses hoteleres, arquitectes i interioristes especialitzats en contract hoteler.

També Magic Internacional, del 2 al 4 de desembre, repeteix al CCIB. En aquest cas, oberta al públic general, es tracta de la fira alternativa més gran d’Europa en nova espiritualitat, paraciències i teràpies complementàries. Ofereix l’actualitat dels sectors paracientífics, de teràpies alternatives, astrològics i esotèrics, a través de la presència de prestigiosos professionals participants i d’un programa de conferències i tallers, impartits pels millors especialistes, formant i informant el públic de la realitat del món alternatiu.

Ja el proper any, es duran a terme al CCIB diversos esdeveniments del món firal. Entre ells, destaca Architecture @ Work, un concepte innovador per a professionals del disseny d’edificis que el març arriba per primer cop a Espanya. També Advanced Factories by BIEMH, que combinarà exposició i congrés sobre l’anomenada indústria 4.0 i serà el primer esdeveniment que Bilbao Exhibition Centre (BEC) celebri fora de les seves instal·lacions, a Biscaia.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada