2017 M&IT (1)

Best Overseas Conference Centre, un premi que és de tots

Adriana, Jordi, Begoña, Víctor, Cristina, Juan… Sense tots ells, no hauria estat possible aconseguir l’or en els M&IT Awards, un premi que arriba per reconèixer els mèrits de totes les persones que formen el seu equip. La cerimònia que es va celebrar a Londres el 3 de març va posar en evidència una realitat: el CCIB és el millor centre de congressos internacional. Ho diuen els organitzadors professionals d’esdeveniments del Regne Unit, ni més ni menys.

En una nit d’emoció, els representants del centre barceloní, en nom de totes les persones que formen el CCIB, van voler agrair el premi tant als seus clients i col·laboradors, sense la confiança dels quals no hauria estat possible obtenir el guardó, com a les autoritats i estaments públics i privats responsables de la projecció internacional de Barcelona.

Tot i que el premi M&IT havia recaigut en el CCIB el 2008 i 2016 (plata) i el 2007, 2012 i 2015 (bronze), mai abans l’or havia estat per a un centre espanyol. Segons l’organització, el CCIB ha estat recompensat en aquesta ocasió per la qualitat de les seves instal·lacions, serveis i professionals, que li ha permès adquirir el nivell màxim d’exigència i obtenir uns resultats d’excepció en l’exercici passat.

Sense trampa ni cartró

Cada any, els premis M&IT distingeixen les organitzacions més rellevants en l’àmbit del turisme de negocis i van ser creats per Meetings & Incentive Travel, la revista degana del sector. Els organitzadors d’esdeveniments del Regne Unit realitzen les votacions, que són secretes i independents, d’aquí el prestigi internacional i professional dels guardons.

Felicitats a tot l’equip!

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada