CCIB_promo

Barcelona, per la promoció del coneixement

El seu poder d’atracció no només es deu a la seva arquitectura, la seva temperatura o l’amabilitat de la seva gent. Són factors importants, però que comparteixen altres destinacions, com per exemple algun complex hoteler de Las Vegas. Barcelona és molt més i ho demostren titulars com el que afirma que és la destinació espanyola preferida pels asiàtics aquest estiu. Pocs són els habitants de Filipines, Corea del Sud, Hong Kong, Japó i Taiwan que no vulguin visitar, per diverses raons, l’enclavament català.

No obstant això, nombrosos àmbits, com el tecnològic o el científicomèdic, venen a Barcelona a la recerca d’una oferta completa. I també les escoles de negoci aporten la seva contribució al saldo final. No en va, 3 de les 30 millors seleccionades a Europa pel prestigiós diari econòmic Financial Times tenen la seu a la Ciutat Comtal; 2 d’elles al top 10. ESADE ocupa el sisè lloc, IESE el vuitè i EADA el vint-i-setè.

El prestigi internacional de les escoles de negoci de Barcelona es deu al seu ampli ventall d’estudis, altament qualificats i amb múltiples titulacions, des dels “clàssics” MBAs fins a qualsevol altre tipus de formació actualitzada sobre el món empresarial. Ofereixen, a més a més, diverses possibilitats d’adaptació al perfil dels interessats. En els últims anys, hi ha hagut un augment en la demanda d’estudis que imparteixen aquest tipus d’institucions.

Instal·lacions de primer nivell

La qualitat i l’equipament de les seus d’aquestes “universitats del business” és un altre dels elements determinants en l’òptima valoració de l’oferta formativa barcelonina. Concentrades a l’eix proper a la Diagonal, i sobretot repartides a la part alta de la ciutat, no renuncien a “colonitzar” altres zones d’expansió per al món econòmic. Exemple d’això és el CCIB, les sales del qual han estat escenari en nombroses ocasions de cites relacionades amb alguns dels principals exponents d’aquests planters de cervells de la gestió empresarial i la ciència econòmica. ESADE celebra la seva graduació anual a l’Auditori Fòrum i, al mateix lloc, ESIC organitza la seva jornada “Hoy es Marketing”, cita inel·ludible per als professionals d’aquesta disciplina.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada