180302_CCIB_M&ITAwards_01

And the winner is…

El CCIB ha tornat a ser un dels guardonats (bronze) en aquesta nova edició dels M&IT Awards en la categoria de Millor Palau de Congressos Internacional. La cerimònia es va dur a terme a Londres i va reunir, com cada any, a la flor i nata del sector MICE.

En un any molt dinàmic i competit, la tercera posició és un lloc de molta rellevància. Per setena vegada en deu anys, el CCIB, consolidat com a referent del sector congressual a Espanya, obté el reconeixement dels organitzadors d’esdeveniments professionals del Regne Unit. Els principals centres de ciutats europees de primer nivell en la indústria del turisme de negocis es van donar cita a la gala. El podi va reunir Barcelona amb Dublín i Amsterdam, i les posicions finalistes van ser per a Copenhague i Mònaco.

Després d’un 2017 en què es va registrar una xifra rècord d’esdeveniments acollits (122), el director general del CCIB, Marc Rodríguez, destaca que “rebre el bronze en aquesta edició és per a nosaltres un gran reconeixement a un model de gestió clarament orientat a la qualitat dels nostres serveis i a la satisfacció dels clients i ens anima a seguir millorant”. De fet, el CCIB va ser guanyador de l’or, la plata i el bronze en edicions anteriors.

Uns premis independents

Els M&IT Awards distingeixen cada any les organitzacions més rellevants en l’àmbit del turisme de negocis i van ser creats per Meetings & Incentive Travels, la revista degana del sector. Les votacions, secretes i independents, són a càrrec dels organitzadors d’esdeveniments del Regne Unit, d’aquí el prestigi internacional i professional dels guardons.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada