About

MeetCCIB és el blog del Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), un dels espais per a organització d’actes de més envergadura del sud d’Europa.

Com a emplaçament de referència per al sector MICE, hem volgut posar en marxa aquesta plataforma informativa i divulgativa que, més enllà d’informar d’algunes de les activitats que es duen a terme al CCIB, aspira a ser un aparador de les novetats o tendències del sector i, com no podia ser d’una altra manera, un reflex de la realitat i el potencial de Barcelona, la ciutat que ens acull i ens dóna nom.

Amb capacitat per acollir esdeveniments de fins a 15.000 delegats, el CCIB compta amb 100.000 m2 d’espais multifuncionals, equipats amb l’última tecnologia, que inclouen el Centre de Convencions i l’Auditori Fòrum, dos edificis de gran valor arquitectònic units per una rambla subterrània que cada any congreguen milers de visitants.

Visita el nostre blog i no dubtis a fer-nos suggeriments per enriquir els seus continguts. Entre tots, farem de MeetCCIB el punt de trobada amb l’actualitat més destacada del sector.

organizacion-de-eventos-barcelona-ccib