Fondo marino 2019

637 Kg de residus recollits de les platges de Barcelona

Els empleats i empleades de la zona del Fòrum han demostrat, un any més, el seu compromís amb el medi ambient i la lluita per un mar lliure de plàstics i residus. El 10 d’octubre va tenir lloc la quarta edició de neteja del fons marí amb 200 voluntaris treballadors de diferents empreses vinculades al Barcelona Forum District (BFD), entitat de la qual som cofundadors. El BFD, juntament amb l’associació Yotuba Barcelona i el centre comercial Diagonal Mar, van organitzar la jornada per tornar a netejar les platges de la Mar Bella i de la Nova Mar Bella.

El CCIB s’ha tornat a implicar en l’acció per quart any consecutiu i, a més, ha incrementat la seva participació, passant de 7 a 30 els empleats i empleades que han format part d’aquesta edició. Juntament amb la resta dels integrants de les diferents empreses i entitats del Fòrum vam aconseguir recollir 637 quilos de residus, un 12,7% més que en l’edició anterior. Els dos equips del CCIB van recollir, conjuntament, 133 quilos, superant els 50 de l’any passat.

Amb tots els residus recollits (plàstics, llaunes, restes de xarxes, tovalloletes humides, ampolles de vidre, roba, entre molts altres) cadascun dels equips va crear una petita obra d’art i, val a dir, la del CCIB va ser la més ben valorada pel jurat. Fos en caiac o paddle surf, amb nedadors, apneistes o amb els voluntaris de neteja a la platja o els espigons, tots els participants van renovar el compromís amb el medi ambient i la lluita per mantenir un mar sense residus, una acció inclosa en el projecte #PelNostreMar i per sensibilitzar sobre això a la comunitat local.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


Cap comentari

Afegir més

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada